Sponsorpakketten

Beste sponsoren en aankomende sponsoren,

V.V. Holthees-Smakt is een unieke vereniging! Een vereniging die twee dorpen uit verschillende provincies met elkaar verbindt. Deze dorpen vormen samen één gemeenschap, waarbij de voetbalvereniging een belangrijk verbindende factor is.

Daarnaast is onze voetbalvereniging niet enkel een thuisbasis voor voetballiefhebbers uit de eigen gemeenschap maar ook spelers uit de omgeving van Holthees en Smakt (o.a. Venray, Vierlingsbeek en Maashees) hebben de weg weten te vinden naar onze vereniging. Daarnaast maakt de aanwezigheid van een damesteam de vereniging leefbaar voor zowel mannen als vrouwen. Dit alles geeft aan dat onze voetbalvereniging een open en toegankelijke vereniging is voor iedereen die met veel plezier en sportiviteit zijn of haar voetbalenthousiasme wil kunnen uiten.

Met het oog op de toekomst en om de plaatselijke jeugd meer te betrekken bij de vereniging werkt V.V. Holthees-Smakt sinds enkele jaren nauw samen met het nabij gelegen S.S.S.’18 uit Overloon. De afgelopen jaren is het ledenaantal binnen de vereniging blijven stijgen, waardoor er meer teams zijn ontstaan. Hierdoor is er dan ook meer behoefte aan financiële ondersteuning zodat iedereen zijn/haar sport zonder zorgen kan uitoefenen. Als groeiende vereniging willen wij daarom u als aankomende sponsor welkom heten bij de club, niet alleen als sponsor maar ook als deel van de gemeenschap.

Welkom bij de club!

Op de volgende manieren is het mogelijk om de club financieel te steunen:

Reclamebord
Website (logo)
Mesh doek
Trainersjassen

Andere opties:

Jaarlijks Mix voetbaltoernooi;
Jaarlijkse Dartavond;
Supportersdag;
Jaarlijkse Kaartavond;
Trainingsmaterialen;