Overwinning VV Holthees-Smakt

VV Holthees-Smakt heeft de thuiswedstrijd tegen Sambeek weten te winnen (1-0).

Direct is VV Holthees-Smakt gevaarlijk, Wilco Stiphout geeft de bal mee aan Bram Pingen maar zijn schot ging over het doel. In de zesde minuut probeerde Roy Coppus het van afstand maar zijn schot ging langs het doel. Ook Ruud Janssen probeerde het in de achtste minuut van afstand maar ook zijn schot ging net langs het doel. In de elfde minuut was er het eerste gevaar van Sambeek maar het schot ging net langs het doel. Een kwartier later was er nog een poging van Sambeek maar dit maal schoten ze net langs. In de drieëndertigste minuut kreeg Sambeek een hoekschop die tot 2 keer gekopt kan worden maar de tweede kopbal ging voor het doel langs. In de veertigste minuut werd Stef Janssen diep gestuurd en binnen de zestien werd Stef door de keeper neer gelegd. De penalty werd door Ser van Es raak geschoten 1-0. In de tweede helft is het wederom VV Holthees-Smakt dat de eerste kans kreeg. Kay Wijenberg legt de bal voor het doel waar Stef net niet goed kon koppen en de bal boven op het doel belande. In de eenenvijftigste was er een schot van Sambeek maar Marco Rijenen wist redding te brengen. Een minuut later werd een speler van Sambeek binnen de zestien onderuit gehaald en kende de scheidsrechter een penalty toe maar Marco Rijenen wist de penalty knap te pakken. In de vijfenzestigste minuut wist Kay aan de zijkant door te breken zijn voorzet werd door een verdediger achter gewerkt, de hoekschop werd door Stef net over gekopt. Twee minuten later werd Ser diep, hij wist de bal terug te leggen op Roy maar hij schoot langs het doel. In de tweeënzeventigste minuut werd Robin van Es alleen op de keeper afgestuurd maar via de keeper ging de bal achter. In de blessuretijd werd Robin weer die gestuurd en weer wist de keeper redding te brengen.

STATISTIEKEN:

VV Holthees-Smakt – Sambeek 1-0 (1-0)

Ser van Es 1-0 (40 min penalty)

Scheidsrechter : Arts (Schaijk)

Bijzonderheden: geen