Ruime overwinning VV Holthees-Smakt

VV Holthees-Smakt heeft de thuis wedstrijd tegen Elsendorp ruim weten te winnen 4-0.

Al in de eerste minuten werd Elsendorp gevaarlijk, in de zesde minuut was er een scherpe voorzet maar er was niemand om de bal binnen te tikken. In de negende minuut werd een hoekschop op de buitenkant van de paal gekopt. In de tiende minuut is er een afstandschot van Ser van Es maar hij schot recht op de keeper. In de twaalfde minuut was er een uitbraak van Elsendorp maar het schot ging voor langs. Een minuut later was er een diepe bal maar de spits van Elsendorp lobte de bal maar deze belande op de lat. In de achttiende minuut is er een goede actie van Wilco Stiphout die Kay Wijenberg weet te bereiken zijn voorzet werd door Ser ineens genomen en raak geschoten 1-0. In de twintigste minuut schoot Stef Janssen de bal net langs het doel. Een minuut later was er een uitbraak van Elsendorp maar het schot ging langs het doel. In de vijfendertigste minuut was er een goed schot van Ser maar de keeper van Elsendorp wist knap redding te brengen. In de achtenveertigste minuut was er een hoekschop die door Ser genomen werd, de kopbal van Niels Ingepas ging over het doel heen. In de zevenenvijftigste minuut was er een doelpunt van Stef maar in de voor actie ging de bal via de hand. In de vijfenzestigste minuut was Stef zeer attent en hij pakte de bal af van de laatste man van Elsendorp en schoot de bal beheerst in het doel 2-0. In de negenenzestigste minuut wist Daan Coppus de achterlijn te halen en zijn voorzet ging via een verdediger net langs het doel. In de eenenzeventigste minuut werd Kay diep gestuurd maar zijn schot ging op de lat, de rebound was voor Ser en die schoot de bal beheerst in het doel 3-0. Een minuut later werd een voorzet van Daan door Stef net langs het doel gekopt. Weer een minuut later ging Ser diep maar zijn schot werd door de keeper langs getikt. In de zevenenzeventigste minuut werd de bal mee gegeven aan Wilco Stiphout die op zijn beurt de bal aan Stef gaf en deze beheerst in het doel schoot 4-0. In de tachtigste minuut was er nog een goede kans van Elsendorp maar Marco Rijnen wist redding te brengen. VV Holthees-Smakt was de terechte winnaar in een leuke voetbalpot.

STATISTIEKEN:

VV Holthees-Smakt – Elsendorp  4–0 (1-0)

Ser van Es 1-0 (18 min)

Stef Janssen 2-0 (65 min)

Ser van Es 3-0 (71 min)

Stef Janssen 4-0 (77 min)

Scheidsrechter :  Huberts (Venray)

Bijzonderheden: geen