VV Holthees-Smakt wint thuis van BVV'27

VV Holthees-Smakt heeft de thuiswedstrijd tegen BVV'27 met 1-0 weten te winnen.

In de vijfde minuut wist BVV’27 een goede aanval niet af te ronden Marco
Rijnen wist redding te brengen. In de zevende minuut kwam een voorzet van Robin van Es op het hoofd van Boy Leisiwal maar zijn kopbal miste kracht. In de elfde minuut belande een vrije trap van Ser van Es in het zijnet. In de vijftiende minuut wist Stef Janssen de bal op het middenveld te onderscheppen en na een goede solo wist hij het doel te vinden 1-0. In de twintigste minuut ging een schotje van Ser net over het doel. Na drieëntwintigste minuut was er een uitbraak van BVV’27 maar weer wist Marco redding te brengen. In de zesendertigste minuut nam Ser een vrije trap maar zijn schot ging net over het doel. Vier minuten voor de rust was er een goede uitbraak van VV Holthees-Smakt Kay Wijenberg wist Nico Cox te bereiken maar zijn geplaatst schot ging tegen de paal. Na de rust ging het niveau achteruit, van goed voetbal was geen sprake. In de achtenzestigste minuut  kreeg Jens Arts van BVV’27 zijn tweede gele kaart. VV Holthees-Smakt wist het numerieke overwicht niet op het veld tot uitdrukking te brengen. Twee minuten voor tijd kreeg BVV’27 nog een grote kans maar weer wist Marco redding te brengen. In een rommelige wedstrijd blijven de punten terecht in Holthees.

KARATERISTIEKEN:
VV Holthees-Smakt –BVV’27 1-0 (1-0)
Stef Janssen 1-0 (15 min)
Scheidsrechter : Subadar (Deurne)
Bijzonderheden: Rode kaart Jens Arts (BVV’27) twee keer geel 68 min.