Laatste nieuws
Wedstrijd VV Holthees-Smakt afgelast
De Wedstrijd VIOS'38 - VV Holthees-Smakt van komende zondag (20 jan 2019) is afgelast i.v.m. het overlijden van de moeder van een van de spelers. VV ...
Winterstop voorbij
Komende zondag spelen onze Dames (uit tegen Vianen Vooruit VR 1 om 10: 00 uur) en Heren (uit tegen VIOS'38 om 14:30 uur)
Jubilarissen gehuldigd
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Holthees-Smakt op 1 januari zijn een tweetal jubilarissen gehuldigd voor hun verdienste. Jos Pingen (rechts op ...
Spelregels clubcompetitie 2017-2018

De clubcompetitie is om tussen de elftallen een kleine competitie te krijgen en het deelnemen aan activiteiten en/of vrijwilligerswerk te stimuleren.

Aan het begin van het seizoen wordt er in overleg met alle leiders een lijst opgesteld met daarin per elftal de spelers. Deze lijst wordt tijdens het seizoen aangepast indien er spelers bijkomen of vertrekken naar een ander elftal (de punten die deze speler tot op dat moment heeft behaald blijven bij het elftal waar hij/zij speelde).

Hoe kunnen er punten worden verdiend:

- Voetbalresultaten: 1 punt per behaald wedstrijdpunt en 1 punt per gemaakt doelpunt (beide alleen in officiele competitiewedstrijden).

- Activiteiten: 1 punt per activiteit waaraan wordt deelgenomen of wordt meegeholpen met de organisatie ervan.

- Sponsoren: 10 punten per aangeleverde sponsor

- Nieuwe leden: iedereen die een nieuwe speler (speelster) aandraagt ontvangt ook 10 punten.

- Vrijwilligerswerk: voor elke vaste vrijwilligersfunctie (bv leider, bestuurslid, kantine dienst en commissielid) die wordt uitgevoerd ontvangt men 5 punten.

De punten worden toegekend door de organisatie van de clubcompetitie en hierover kan niet worden gediscussieërd. Aan het eind van het seizoen zullen alle punten worden opgeteld en zal er een winnaar worden aangewezen.

De in totaal behaalde punten (van alle elftallen) worden opgeteld en de winnaar krijgt het percentage aan punten dat zij hebben behaald ten opzichte van het totaalaantal punten uitbetaald in munten (consumptiebonnen). Dit aantal wordt berekend door het percentage (in gehele getallen) te nemen van de prijzenpot van 200 munten.