Speler van de Week
Speler van de week
Na de winterstop gaan we weer verder met de speler van de week
Spelregels clubcompetitie 2016-2017

De clubcompetitie is om tussen de elftallen een kleine competitie te krijgen en het deelnemen aan activiteiten en/of vrijwilligerswerk te stimuleren.

Aan het begin van het seizoen wordt er in overleg met alle leiders een lijst opgesteld met daarin per elftal de spelers. Deze lijst wordt tijdens het seizoen aangepast indien er spelers bijkomen of vertrekken naar een ander elftal (de punten die deze speler tot op dat moment heeft behaald blijven bij het elftal waar hij/zij speelde).

Hoe kunnen er punten worden verdiend:

- Voetbalresultaten: 1 punt per behaald wedstrijdpunt en 1 punt per gemaakt doelpunt (beide alleen in officiele competitiewedstrijden).

- Activiteiten: 1 punt per activiteit waaraan wordt deelgenomen of wordt meegeholpen met de organisatie ervan.